Aflevering 4 van HefTV op Open Podium Rotterdam

2016/06/30

6 juli om 18.00 uur 

In aflevering 4 van het tweede seizoen van HefTV nemen de leerlingen van RVC de Hef ons weer mee in hun interesses en leefwereld op en om hun school. In deze aflevering zien we de top 5 beste goals volgens Tochero en de top 5 lekker eten uit Curaçao van Tay, Ikram en Stara zochten uit wat je vooral niet moet doen als je iemand leuk vindt, Mohammed en Linda deden verslag van de Nachtschool op 2 juni, een paar docenten worden uitgedaagd om het Verboden woord spel te spelen, we krijgen een kijkje in de keuken bij de catering op RVC de Hef, Siham leert van Mohammed hoe je een bal hoog moet houden en leerlingen werken samen met docenten om een nest jonge eendjes van de binnenplaats naar de sloot te begeleiden.   

HefTV wordt gemaakt in de Mediawerkplaats van Rotterdams Vakcollege de Hef door 16 leerlingen. Zij kiezen zelf hun onderwerpen en produceren, filmen en monteren hun eigen items onder begeleiding van docenten van SKVR en Rotterdam Vakmanstad.

OPEN PODIUM TV

Ziggo digitaal kanaal 32
Ziggo analoog (kanaal 65+ / 824 Mh

De derde aflevering van HefTV is vanaf 6 juli ook terug te zien op OPEN Rotterdam uitzending gemist: http://www.openrotterdam.nl/tvgemistop

Foto's
– Bekijk hier het fotoalbum