TOM SWART

Mijn arrangementen bestaan uit...

Schrijven van enkele partijen voor bijvoorbeeld piano en accordeon, maar ook blazerspartijen, strijkerspartijen tot volle bandarrangementen. Heb je alleen akkoorden en een zanglijn en je wilt een arrangement voor hele band, of je hebt al een arrangement staan, maar je wilt er nog 1 partij bij om het af te maken? Kan allemaal. Uiteraard kan ik alle toetsenpartijen ook zelf voor je opnemen. Neem vooral contact met me op om te kijken of er een muzikale click is en of ik de juiste persoon ben voor de klus.

Arrangeren kan bestaan uit toevoegen van instrumenten en partijen, maar dat hoeft niet noodzakelijkerwijs. Het kan ook zijn dat je ideeen hebt over een muziekstuk, maar de structuur niet goed is. Of je hebt een verzameling partijen, maar die moeten nog op een goede manier worden ingezet (en af en toe juist worden weggelaten). Ook hierbij kan ik je helpen.

Tenslotte kan het zijn dat je al een arrangement hebt, maar dat je voor de opname bladmuziek nodig hebt. Dat kan ik ook voor je maken, opdat de muzikanten snel en makkelijk kunnen werken.