RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Interview met de publieksprijswinnaars eerste voorronde, Twice The Same

Interview met de publieksprijswinnaars eerste voorronde, Twice The Same

Interview met de publieksprijswinnaars van de eerste voorronde Rob Acda Award 2015/2016, Twice The Same!

Hoe hebben jullie de eerste voorronde ervaren?

In het kort een gezellige avond met veel toffe medemuzikanten! Wij hebben veel bekende gezichten gezien en hebben een memorabele avond beleefd in Patronaat!

Hoe hebben jullie je voorbereid op de eerste voorronde?

Op de dag van de eerste voorronde van de RAA kwamen wij direct door vanuit de studio. Wij zijn bezig met ons debuutalbum dus de voorbereidingen voor de opnames liepen gelijk met de repetitie van ons optreden. Uit de repetities is gebleken dat we een diverse setlist neer zouden willen zetten; zo hebben we een blues nummertje er in gegooid.

Hoe vonden jullie je optreden zelf gaan?

 Erg lekker! We were on fire! Patronaat is een fantastische zaal om in te spelen en vanaf het moment dat het optreden begon ging het voor ons gewoon helemaal los. 

Wat vonden jullie van de andere acts?

Erg sterk. Competitie was zeker aanwezig in de voorronde. Elke band was weer goed in zijn eigen genre, dat maakt zo'n voorronde ook erg spannend als je kijkt naar wat er nog meer speelt.

Hoe hebben jullie je overwinning gevierd?

 Wij hebben natuurlijk de Jack Daniels merchandise gewonnen dus.. Haha nee, wij zijn de volgende dag uitgebreid wezen napraten over het optreden in de studio. Het werkte tijdens de opnames ook motiverend!

Hoe schatten jullie  je kansen op dat laatste felbegeerde plekje in de finale?

 Wat ons betreft zit het er zeker in. Echter ligt het niet meer aan ons dus we gaan het mee maken, wij zijn erg benieuwd wat er aan concurrentie zal verschijnen.

Zijn er verder nog dingen die jullie willen toevoegen?

Mochten er bands/artiesten zijn die zich afvragen of ze zich in zouden moeten schrijven voor de RAA; absoluut doen! Niet twijfelen, gewoon doen. Ten eerste is het fantastisch om ervaring op te mogen doen in een zaal als Patronaat. Daarnaast krijg je achteraf nuttig commentaar over jouw performance van de jury en ten slot kun je nog toffe prijzen winnen ook!