RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
De Finalisten

De Finalisten

Maanden hebben we er met z’n allen naartoe gewerkt en morgen is het eindelijk zover, de finale! Vijf finalisten zullen morgenavond strijden voor de ene plek als winnaar van de Rob Acda Award 2013/2014. Waardebonnen, fotoshoots en vele optredens staan er op het spel, met als hoogtepunt de opening van Bevrijdingspop voor duizenden mensen.

Wie waren ook alweer de bands die morgen in de finale staan? Hier staan ze nog één keer voor je op een rijtje mét hun eigen oproepfimpjes.


Galloway Hill
Galloway Hill heeft niet alleen Haarlems bloed, maar ook Amsterdams bloed in zich. De drie mannen zijn al lekker op pad geweest door Noord-Holland met hun “vuige rock’n and roll.” Zo stonden ze al in de P60 op Beeckestijnpop en bij radio 3FM in de studio. 
Oproepfilmpje Galloway Hill

12:04
De naam 12:04 is afkomstig van een passage uit de bijbel, maar religieus is de muziek zeker niet. Met een combinatie van rap, rock, funk en hiphop heeft deze band de balans gevonden. Met een eigenwijze en herkenbare sound willen deze vier muzikanten je graag meenemen in de wereld van 12:04.
Oproepfilmpje 1204

Woven Branches
Woven Branches startte als een akoestisch één-mans project van Hidde Hornman in 2012. Later kwamen er twee broers met drums en basgitaar bij om Hidde’s project te versterken. Nu een jaar later zijn ze er klaar voor en wagen ze de stap richting Bevrijdingspop 2014.
Oproepfilmpje Woven Branches

L.E.D. (Les Enfants Durs)
Deze vier Haarlemse jongens zijn van plan een ontspannen en vrolijke sfeer neer te zetten. Met een mix van jazz, funk, indie en bosanova verschijnen ze de 21e weer op ons toneel.
Oproepfilmpje Les Enfants Durs


The Legs
Nog ergens begin dit jaar staat voor The Legs een EP op de planning, maar eerst nog even knallen in onze grote zaal! Met inspiratie door bands als Radio Moscow en Kyuss ging deze 3-koppige formatie aan de slag. En nu zo’n ander half jaar later komen ze ons laten horen wat ze in huis hebben. 
Oproepfilmpje The Legs

Op naar de finale dus! Vrijdag 21 maart 19:30 in Patronaat.


Auteur: Nadieh Bindels