RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Deelnemers derde voorronde

Deelnemers derde voorronde

De derde voorronde is in zicht! We kunnen het jaar 2014 beginnen met een avond vol muziek. Volgende week vrijdag zullen de volgende bands strijden om een plek in de finale:Kilimandjaro

Drie jonge stieren vonden elkaar op de middelbare school. In eerste instantie kwamen ze samen als band om mee te doen aan een talentenjacht, maar de jongens kwamen erachter dat ze het wel heel goed konden vinden. Hun muzieksmaak, zin om muziek te maken en sterrenbeeld kwamen zo overeen dat ze besloten verder te gaan als band. Recentelijk kwam er een vierde bandlid bij. Na vele repetities, optredens in cafés en op festivals besloten ze zich in te schrijven voor de Rob Acda Award.

We Patriots

Jong en oud, vader en zoon. Deze mannenband kent geen tijd en leeftijd doet er niet toe. Een passie voor muziek brengt ze samen en brengt ze naar Patronaat.

Hello April

Hello April,  de formatie waar Nederland en de V.S. samen komen. Dit singer-songwriterduo heeft al vaker laten zien wat ze kunnen. Zo stonden ze in Paradiso, Duycker en op Stukafest. Ook de reclamewereld heeft de indierocksound van Hello April opgepikt en verschillende bedrijven hebben de muziek al gebruikt in hun reclames.

The Crying Whales

Waar een ex-vriendin wel niet handig voor is.. Dankzij deze dame (naam onbekend), leerde de 3 muzikanten elkaar kennen. Na twee jaar ergens in een schuur te hebben geoefend vonden de jongens het tijd om Haarlem e.o. kennis te laten maken met hun muziek. Daar zijn ze nu al een jaar mee bezig en ze timmeren lekker aan de weg. Dit jaar nog wonnen ze de Haarlemmermeer Popprijs. En wie weet ook wel de Rob Acda Award?

Woven Branches

Woven Branches startte als een akoestisch één-mans project  van Hidde Hornmans in 2012. Later kwamen er twee broers met drums en basgitaar bij om Hidde’ s project te versterken. Nu een jaar later zijn ze er klaar voor en wagen ze de stap richting Bevrijdingspop 2014.

De Wolkenshow

Drie buitenbeentjes en een hoop gekkigheid. Voor De Wolkenshow is ‘grenzeloosheid’ het sleutelwoord. Met een danser, kostuums en thema’s als proefdieren, levensgenieters en schizofrenie veroverde ze al de IJmondprijs 2013. Een combinatie van Herman van Veen en de Red Hot Chili Peppers, je zou bijna denken dat het niet kan. De Wolkenshow gaat het ons laten zien.

Het beloofd weer een spannende avond te worden, dus zet het alvast in je agenda! Vrijdag 3 januari 19:30 in Patronaat, de derde voorronde van Rob Acda Award.


Auteur: Nadieh Bindels