RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Passie

Passie

Morgen is alweer de tweede voorronde van Rob Acda Award 2013/2014. We hebben weer een aantal muziekkenners, liefhebbers, professionals  bereid gekregen om als jury de bands te beoordelen en ook deze ronde staan ze klaar om de deelnemers tips mee te geven. We zochten jurylid Jasper van Vugt op in Amsterdam om hem nog wat beter te leren kennen. 

Het is niet de eerste keer dat Jasper in de jury van een bandwedstrijd zit. Eerder was hij al jurylid voor de Amsterdamse Popprijs en zat hij meerdere keren in de jury van de Grote Prijs. Ook heeft hij in de commissie van de Popronde meegedraaid en schrijft hij als freelance journalist over muziek voor o.a. OOR. Radio Mortale is nog een ander project waar Jasper zich mee bezig houdt, hij is daar voorzitter van de radiozender die bands en beats van eigen bodem een podium biedt. Gelukkig heeft hij ook nog een plekje in z’n agenda over voor ons en kan hij al zijn muziekkennis delen tijdens de Rob Acda Award.

Een passie voor muziek, zo kunnen we het wel noemen toch? Maar hoe is deze man daar zo in gerold? Alles wilde hij weten over muziek en uren besteedde hij aan het luisteren ervan. Al jaren bezoekt Jasper alle festivals in Nederland en daarbuiten, waar Lowlands, Sziget en Glastonbury er maar een paar van zijn. Veel verdieping en er veel tijd insteken, voor je het weet is je passie je werk.

En waarom wilt Jasper het zo bruisende Amsterdam dan verlaten voor die bijna dorpse stad wat verderop? Omdat hij weet dat in Haarlem een hoop muzikanten rondlopen die veel in hun mars hebben. Ja! Hij heeft zeker goede verwachtingen van muzikaal Haarlem.

Uiteraard staat Jasper er niet alleen voor deze voorronde, ook deze mensen zijn zo lief geweest om een gaatje open te houden in hun agenda:

Tobias Huveneers, (organisator van Young Art Festival)
Jochem Tromp (eigenaar en oprichter van Soepermark)
Rawathe Keijzers (redacteur van Hitkrant)
Wilbert Stuifbergen (al 20 jaar actief in de muziekbizz op verschillende terreinen)

Dus de jury is compleet, de deelnemers geselecteerd, wij hebben er zin! Tot morgen.


Auteur: Nadieh Bindels