RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Kick-off 2013/2014 @ Café Stiels

Kick-off 2013/2014 @ Café Stiels

De inschrijving voor de Rob Acda Award 2013/2014 is alweer een week gesloten en we kunnen weer gaan genieten van heel veel muzikaal talent. Woensdag 16 oktober vindt de kick-off plaats in Café Stiels en weten we welke bands er deze keer gaan strijden voor een plek in de finale. Field of Steel zal ons deze avond wakker schudden en laat ons nog even zien waarom zij vorig jaar in de finale stonden. Zin in? Ja, wij hebben er heel veel zin! En ook Joost van Rijmenam, de eigenaar van Café Stiels, is heel benieuwd naar de talenten van deze editie.

Het is alweer 3 jaar geleden dat Joost gevraagd werd als partner voor Rob Acda Award. Naast het beschikbaar stellen van het café tijdens de kick-off, sponsort de Stiels ook het budget voor de publieksprijs winnaar. Maar Joost, waarom deze betrokkenheid? “Ik vind het leuk en belangrijk om een bijdrage te leveren aan de muziekscéne in Haarlem e.o.” verteld hij ons. “Er treden natuurlijk al 6 dagen per week bands op in Stiels, maar de geschiedenis laat zien dat de Rob Acda Award een grote bijdrage levert aan de muziekscéne. Er zijn al heel wat bands die na het winnen van de Rob Acda Award succesvol zijn geworden en ik vind het tof om mee te werken aan die opstap tot succes.”

Op de vraag of Joost in de toekomst nog meer zou willen doen voor Rob Acda Award, kregen we een dikke ja. Als jurylid meedraaien lijkt hem eigenlijk ook wel heel leuk. “Ik denk dat ik wel een goede bijdragen kan leveren als jurylid. Ik heb inmiddels al jaren ervaring met bands hier in Stiels, maar mijn hart ligt wel bij de soul. Ik denk dat ik vooral de bands die meedoen en zich wat meer richten op dat genre goed kan beoordelen en goede tips kan geven. Maar uiteraard sta ik ook open voor andere genres.” Dus misschien zien we Joost in de toekomst niet alleen bij de kick-off terug, maar ook als jurylid…

Van de toekomst terug naar het heden, de kick-off komt er aan!

Woensdag 16 oktober om 20:30 @ Café Stiels. Tot dan!

 

Auteur: Nadieh Bindels