RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis."



 
Steun de Rob Acda Award en win zelf ook!

Steun de Rob Acda Award en win zelf ook!

Tijdens de finale kun je naast genieten van de knallende optredens van de finalisten ook nog leuke prijzen winnen. Voor het eerst dit jaar zal de Rob Acda Award een loterij organiseren waarmee je de Rob Acda Award direct steunt én kans maakt op een echte Jack Daniel's gitaar!

De Rob Acda Award is opgericht in 1996 als eerbetoon aan de (veel te vroeg) overleden Rob Acda, de eerste programmeur van Patronaat en manager van groepen als De Dijk en The Pretty Things. Door de muzikale competitie krijgen veelbelovende muzikanten uit Haarlem e.o. de mogelijkheid om een volgende stap te maken in hun muzikale carrière.

Bekende winnaars
Wij hebben ons al kunnen bewijzen door diverse winnaars die intussen landelijke bekendheid genieten; Stuurbaard Bakkebaard, The Sheer, The Hype, Ethereal (in het zelfde jaar ook winnaar van de Grote Prijs) en de vorige band van de frontman van Chef’Special; The Funkabilities.

Wij zoeken betrokkenen
Stichting Rob Acda Award wil in het huidige culturele klimaat op eigen benen blijven staan en juist vernieuwend zijn. Daarom zijn wij op zoek naar betrokkenen die ons een steuntje in de rug kunnen geven. Met de steun van donateurs kunnen wij juist door ontwikkelen en zoeken naar manieren om de teruglopende steun van overheden en fondsen juist op te vangen. 

Steun en win zelf ook!
Om de teruglopende subsidies op te vangen zijn er tijdens de finale lootjes te koop waarmee je ons direct steunt en ook nog eens kans gemaakt wordt op de echte Jack Daniel's gitaar!

Jack Friday
Jack Daniel’s geeft de gitaar weg onder het mom van Jack Friday. Iedere werknemer van de Whiskey destilleerderij krijgt traditiegetrouw op de laatste vrijdag van de maand een fles Jack Daniel’s No.7 mee naar huis. Jack Friday brengt de traditie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken ook naar het uitgaanscircuit;  Because You Earned It