RECENTE BLOGS

TOTAL SECLUSION WINT FLINTY'S TROFEE!

"16 December stond in het teken van de Flinty's Trofee. Zoals bekend gaat de winnaar door naar de 4e voorronde van de Rob Acda Award..."

TONY CLIFTON WINT! WAT VINDEN ZIJ?

"De drie jonge honden van Tony Clifton hebben hun overwinning van de tweede ronde inmiddels verwerkt. 
Deze broodnuchtere gasten bruisen van energie en hebben één doel: Fun! Overal fun!"  

BABOOSHKA BLIKT TERUG OP WINNEN EERSTE VOORRONDE


"Wij hebben er heel veel zin in! de finale spelen is al een prijs op zich en we gaan er ook gewoon van genieten! We hebben wel nog wat kleine verassingen in petto die ontbraken bij de eerste voorronde maar wil je weten wat dat is, dan moet je gewoon een kaartje kopen en komen kijken naar ons!" 


PATRO UNIVERSITY EDITIE 24 OKTOBER

"Maandag, 24 oktober, vind de eerste editie van het nieuwe seizoen Patro University plaats, in het nieuwe oefenruimte complex Slachthuis." 
Voorbeschouwing: van bizar vette stonerrock tot elektronische dansmuziek

Voorbeschouwing: van bizar vette stonerrock tot elektronische dansmuziek

Van bizar vette stonerrock, elektronische dansmuziek tot invloeden uit het Midden-Oosten. De vierde en tevens laatste voorronde van de Rob Acda Award 2012/2013 zorgt er weer voor dat diverse muziekgenres vertegenwoordigd worden. Zes laatste acts zullen strijden voor een rechtstreeks ticket naar een plek in de finale van 5 april.

Deze laatste voorronde is extra speciaal, want naast de juryprijs zal ook nog één van de zes acts de laatste publieksprijs winnen. Tijdens deze voorronde zal bekend gemaakt worden of de publieksfavoriet uit de vierde voorronde, ZEP, Ten-Hut of The Sirens doorgaan en het laatste ticket winnen naar de felbegeerde finale op 5 april.

Make it count!

Bij After 205 staat goed in het gehoor liggende muziek en plezier centraal. Vier vrolijke Zaanse mannen en een echte frontvrouw nemen je mee met melodieuze (pop) punk. Tijdens de vierde voorronde zal After 205 iedereen overtuigen van hun kwaliteiten met niet alleen hun muziek, maar ook met hun verfrissende moves.

Electronic live music

Baptist is een echt jong Haarlems mannen-duo dat al acht jaar samen muziek maakt. Samen zorgen zij voor echte luisterbare elektronische dansmuziek. Beide mannen zijn super muzikaal en Matthijs bespeelt zelfs ongeveer elk instrument dat er bestaat. Het soort muziek is niet in een hokje te plaatsen, zij zullen iedereen namelijk verrassen met invloeden uit o.a. ambient, techno en zelfs dubstep!

Stonerrock uit de IJmond

Post is opgericht in 2011 en bestaat uit drie mannen die knallen met bizar vette stonerrock uit de IJmond. Met hun sleazy gitaarspel, pompende basswerk en beukende drums zullen zij strijden tot het bittere eind in de laatste voorronde. Post is klaar om riffpartijen om je oren te gooien waar je letterlijk van uit je plaat gaat en zo de Rob Acda Award mee naar huis te nemen!

Go somewhere you've never been before and see what happens

Dana is altijd opzoek naar kansen om iedereen met haar muzikale talenten in te pakken. Dana is opgegroeid in Saoedi Arabië, Egypte, Duitsland en Oman, waarbij ze onder andere in verschillende talentenshows en tijdens het voorprogramma van The Proclaimers veel succes had. Deze singer-songwriter wil dit succes doorzetten en is helemaal klaar voor de winst!

Je leeft maar 1 keer

Rody & Cazzer zijn twee Haarlemse jongens die urban muziek maken. In 2009 zijn Rody en Cas een duo geworden en zij hebben al hun eerste album uitgebracht. Deze jongens hebben al twee keer in de finale van het 538 demoduel gestaan, het voorprogramma van Gers Pardoel en Sef verzorgd én samen met Lange Frans in Patronaat geknald. Nu zijn de mannen helemaal klaar om de Rob Acda Award te veroveren!

Catchy pop/rock en een energieke liveshow

Who vs Who speelt catchy poprock en laat zich inspireren door artiesten als Paramore en Fall Out Boy. Vorig jaar produceerde de band nog hun eerste singel met niemand minder dan Ted Jensen (Paramore, Greenday). Na het winnen van verschillende muziekcompetities, een hele bak podiumervaring én een CD in de planning is Who vs Who helemaal klaar om deze Rob Acda Award te bestormen met hun energie en catchy nummers!

Richard Rood zal voor de Rob Acda Foto Award alle spetterende optredens vastleggen.